måndagen den 6 maj 2013

Rum Hemma

I senaste numret av Rum Hemma så skriver de om den grönskande trenden och visst är det väl härligt med vår och blommande inredning! Mitt bland alla härliga bilder så hittade vi tre stycken posters från vår kollektion Nordens flora. Skojskoj!

Upplagd av emelie kl. 15:19 Inga kommentarer
torsdagen den 2 maj 2013

Alvhem – sneak peak

Charlotte (blackbird) har skrivit om en sneak peak på en lägenhet som kommer att läggas ut till försäljning på Alvhem under nästa vecka. Snygg lägenhet och snyggt inrett. Och i fönstret så skådar vi våran tavla Två!!

Upplagd av emelie kl. 15:41 Inga kommentarer
måndagen den 29 april 2013

Vi gillar att bli gillad

Vi gillar (såklart) att bli bloggad, delad, länkad, gillad, osv. Och de senaste veckorna har vi bland annat hittat detta.

Bilden som vi nämnt tidigare, där ett flertal av våra produkter finns med, blev publicerad i Leva & Bo nr 15. Vi gillar’t!

Och sen blev vi också väldigt väldigt glada då Kristina (it’s a house) valde oss som hennes favoritdesigner hos Nordic Design Collective. Tack!!

Upplagd av emelie kl. 15:18 Inga kommentarer
fredagen den 26 april 2013

Snart helg

Lite trevligt frukosthäng så här på en fredag. Trevlig helg alla!

Upplagd av emelie kl. 17:26 Inga kommentarer
söndagen den 24 mars 2013

Trädgårdslängtan

Styling: Linda Åhman. Foto: Maria Richardsson / Nordic Design Collective.

Denna fina tolkning av vårens trend ”Grow it yourself” har Maria Richardsson på Nordic Design Collective gjort och jag skymtar bl.a. fem bilder från vårt sortiment, närmare bestämt Parklind, Blodrot, Nordens flora, Bergspring och Linnea. Vill ni läsa mer om produkterna så kan ni göra det här.

 

Upplagd av emelie kl. 17:01 Inga kommentarer
fredagen den 15 mars 2013

Confidentliving.se

 

Vi kan stolta informera er om att vi har fått en ny fin återförsäljare, närmare bestämt ConfidentLiving.se.

Confident Living erbjuder tusentals varor från svenska och internationella varumärken för alla stilar. Bättre än så blir det ju inte! Eller jo, dom har alltid fri frakt också.

Upplagd av emelie kl. 22:08 Inga kommentarer
lördagen den 2 mars 2013

Just nu

Veckans fynd och världens finaste lilla byrå. Finfinfint.

Upplagd av emelie kl. 12:16 Inga kommentarer
fredagen den 1 mars 2013

Lite fredagsinspiration

 Ugglan på Linjen och ABC-affisch

Upplagd av emelie kl. 11:14 2 kommentarer
onsdagen den 27 februari 2013

Större storlekar

 

Nu finns äntligen hela kollektionen På Linjen i större storlekar.

Så ta en kik i butiken!

Upplagd av emelie kl. 14:15 Inga kommentarer
tisdagen den 12 februari 2013

font designs

 

För ett par veckor sedan så fick vi en ny återförsäljare som har börjat sälja våra ekologiska tygpåsar. Skojskoj!! Så här presenterar de sig själva:

”Vi som driver shopen heter Johanna & Ida och går under namnet font designs. Här hos oss hittar du delvis våra egna alster, men också andra formgivare som vi är stolta över att samarbeta med! 

Den röda tråden för alla designers som du finner på font store är att samtliga erbjuder dig unika och miljösmarta kläder, accessoarer och heminredningsartiklar – produkter som inte går att finna överallt!

Vi arbetar utifrån devisen att ett köp från oss är en investering, likväl som ett steg i rätt riktning mot en mer välmående miljö. Vår förhoppning är att din upplevelse av font store överträffar dina förväntningar och att du hittar många, härliga alster hos oss nu, och i framtiden!”

 

Ta gärna en kik i deras finfina shop!

 

Upplagd av emelie kl. 15:00 Inga kommentarer